Categories
Forex-opleiding

Is dae van binêre opsies genommer?

Forex-handel het ‘n betreklik nuwe konsep – handel in binêre opsies. Hierdie term het sinonieme soos “binêre opsies”, “digitale opsies”, “opsies met konstante wins”. Opsies kan wees op aandele, kommoditeite, indekse, wisselkoerse en ander afgeleide instrumente.

Daar is niks ingewikkeld om ‘n weddenskap te doen nie – dit is wat mense in die regte lewe doen in byna enige veld. Verskillende webwerwe gebruik verskillende handelsplatforms, dus daar is baie om van te kies. Sommige webwerwe lok met hul groot verskeidenheid opsies; handelaars kies ander webwerwe, byvoorbeeld gratis kursusse vir beginners van binêre handel.

Sonder oordrywing is daar honderde verskillende makelaars met binêre opsies om handel te dryf op persoonlike rekenaars en op mobiele platforms. In werklikheid was daar te veel keuse. Gratis demo-rekeninge op die webwerwe van makelaars met binêre opsies word nou as die norm beskou, en nie iets buitengewoons nie.

Ongeveer 15 miljoen resultate is op soek na ‘binêre opsies verhandel’. In die soekresultate vind u aanbiedinge van gratis dienste vir beginners van binêre handel, asook graderings van makelaars met binêre opsies.

Die eerste en belangrikste rede vir die groot gewildheid van verhandeling met binêre opsies is dat u direk vanaf mobiele toestelle, soos slimfone of tablette, kan verhandel – u hoef nie meer agter ‘n rekenaarmonitor te sit nie! Nou kan u enige tyd en van enige plek ter wêreld verhandel … met net een voorwaarde – die internet moet daar wees.

In werklikheid roep alle webwerwe wat vir binêre handel toegewy is ‘n potensiële kliënt aan met een ding – ‘n belofte om geld te verdien – en baie met hierdie spesifieke makelaar, en op sy platform. ‘Verdien geld’ is ‘n sleutelbegrip wat gebruik word om klante te lok, en in werklikheid verdien makelaars met binêre opsies geld wat hul aanbiedings so aantreklik geadverteer het.

Sommige makelaars met binêre opsies op hul webwerwe beskryf binêre handel as ‘n opwindende nuwe soort ‘belegging’, en dit is natuurlik verrassend. Hoe is hierdie ‘belegging’? Hoe kan ‘n mens ‘belê’ deur op ‘n voorraad of produk te wed en die weddenskap vir die volgende tien minute te verloor? Dit is iets nuuts in die beleggingswêreld.

Al sulke webwerwe wat u toekomstige “verdienste” kleurvol beskryf, as u daarmee handel dryf, het nog ‘n algemene ‘truuk’ – hulle gebruik almal die begrip ‘beheerde risiko’. Dit impliseer dat ‘n handelaar nie meer as ‘n sekere bedrag kan verloor nie, wat lae koste en groot winste beteken … Goeie teorie, jy kan niks sê nie.

Die voordele

Dus, wat is die beginsel van die werking en waarom is binêre opsies so aantreklik?

As ‘n binêre opsie geskep word, word dit geskep op grond van ‘n baie eenvoudige aanname van die waarskynlikheid van ‘n gebeurtenis – ‘ja’ of ‘nee’. As ‘n handelaar ‘n ooreenkoms open, of, elegant gesproke, iets op iets plaas, word hy gelei deur begeleide oorwegings of die prys van die opsie op ‘n sekere tydstip gaan styg of daal.

In die verhandeling van binêre opsies op enige gegewe tydstip is slegs een van die twee moontlike antwoorde waar. Of ja of nee. As die raaiskoot waar blyk te wees, kan u regtig iets verdien. Daarom is binêre opsies aantreklik vir ‘n wye reeks handelaars, sowel ervare as beginners: die eenvoud van die oplossing (‘ja’ of ‘nee’) plus ‘n aantreklike mobiele platform, en nou is dit soos sampioene na reën – vir elke smaak en elke gadget.

Wil u steeds binêre opsies verhandel? Probeer u vaardighede en kyk of u gelukkig is? Neem dit dan ernstig: u moet die binêre handelsmeganisme in detail verstaan ​​- in watter markte en in watter tydraamwerk transaksies gedoen word, en ook nie minder belangrik nie, wat is die voor- en nadele van die voorgestelde sagtewareprodukte. As u in die VSA woon, sal dit nuttig wees om uit te vind watter makelaars met binêre opsies toestemming het om dienste in die Verenigde State te lewer.

Kom ons kyk na ‘n eenvoudige voorbeeld van wat ‘beperkte risiko’ en die waarskynlikheid van wins eintlik is. Dus vra ons die vraag: sal die prys van goud vandag om 13:30 hoër wees as $ 1250 per ons?

As die handelaar glo dat die prys hoër sal wees, koop hy ‘n binêre opsie. As hy inteendeel aanvaar dat die prys om 13:30 onder $ 1250 sal wees, dan verkoop hy ‘n binêre opsie. Die prys van ‘n binêre opsie wissel altyd van $ 0 tot $ 100, en soos in ander finansiële markte is daar ‘n verkoopprys en ‘n koperprys, d.w.s. die verskil tussen die verkoper en die koper.

tekortkominge

Hierdie soort handel kan vinnig ‘n verslawing vorm, veral vir individue met die regte psige, en die rede hiervoor is eenvoudig. Alhoewel die koerse wat by die handel betrokke is, blyk te wees, kan dit na ‘n sekere periode aansienlike bedrae tel,veral as ‘n groot aantal transaksies per dag geopen word.

Tweedens, selfs die ervare handelaar kan nie voortdurend korrek voorspel hoe die prys van ‘n voorraad of produk oor ‘n kort tydjie sal verander nie. Voorrade kan styg of daal. Hoe kan u raai of Apple-aandele in die volgende tien minute sal styg of daal? Kan u verwag dat die Britse voedselketting TESCO binne die volgende tien minute ‘n nuwe onverwagse verklaring sal lewer oor die afname in die wins, soos dit onlangs was?

Derdens moet daar onthou word dat selfs as u probeer om die makelaar te “uitoorlê”, hy steeds op die ou end sal wen: hy besit die handelsplatform, hy besit die wins en maak nie saak hoe die transaksie gaan nie, “op” of “daal”. Die makelaar het nooit ‘n verlies nie.

En uiteindelik is die verhandeling van binêre opsies vandag swak gereguleer. In werklikheid is dit so ‘n moderne “Wilde Weste”. Laat ons dus nie verkeerd sit met die feit dat verhandeling van binêre opsies glo “belê” nie. Dit is alles behalwe belegging. In sy eenvoudigste vorm kan ‘n mens binêre opsies verhandel met roulette of dobbelstene. Dus – nie meer en nie minder nie.

Ongereguleerde handelsplatforms vir binêre opsies

Daar is baie platforms vir binêre opsies wat nie deur enige owerhede gereguleer word nie. In hierdie gevalle word die geld van kliënte meestal nie in trustrekeninge geberg nie, soos gewoonlik by die staat / finansiële regulering. Transaksies van ongereguleerde makelaars met binêre opsies word nie deur derde partye gemonitor nie, wat beteken dat eerlikheid en deursigtigheid nie gewaarborg word nie.

Binêre handel sakemodel

Van “beleggers”, d.w.s. handelaars met binêre opsies, geen fooie nie. Waaruit verdien makelaars? Van die verskil tussen wen- en verlooropsies.

Wat is die vooruitsigte vir die verhandeling van binêre opsies?

Dit is nog moeilik om te voorspel. Daar kan egter aanvaar word dat die situasie in baie dieselfde scenario sal ontwikkel as met die skaduwee-bankstelsel, waarsonder geen finansiële krisis van 2008 sou wees nie: die basis was swak en onvoldoende finansiële regulering, en ons voel steeds die gevolge van hierdie gebeure . Dit is dus net ‘n kwessie van tyd wanneer presies nou en wêreldwye regulering binne die sfeer van binêre opsies verhandeling sal kom. Hoe sal die huidige formaat van die besigheidsmodel vir binêre opsies verander, waarna dit omskep word? Dit wil voorkom asof die antwoord op hierdie vraag nog te vroeg is.