Categories
Forex-opleiding

Wat is ‘n forex adviseur?

In verband met die popularisering van outomatiese handel, wonder baie beleggers wat ‘n Forex-adviseur is. In die eerste plek is dit ‘n spesiale program wat nodig is om die handelsproses in ‘n outomatiese modus te bestuur, dit wil sê sonder die deelname van ‘n handelaar. Vooruit belê die handelaar in ‘n robot, ‘n soort algoritme, die voorwaardes waarop die daaropvolgende markaktiwiteit uitgevoer word. Forex-adviseurs het ‘n wye verskeidenheid voordele:

Soos voorheen opgemerk, verwyder die robot die behoefte aan handel van die handelaar heeltemal, en bied die belegger dus ekstra vrye tyd.

Vinnige uitvoering van handelsbedrywighede. ‘N Persoon het ‘n sekere hoeveelheid tyd nodig om die mark te betree, terwyl ‘n robot ‘n paar keer vinniger ‘n soortgelyke prosedure uitvoer, wat weer ‘n positiewe uitwerking op die eindresultaat het. Die snelheidsfaktor is veral belangrik tydens periodes van sterk skommelinge, wanneer elke sekonde tel.

Hoë vlak van berekeningsdoeltreffendheid. Die menslike faktor maak altyd sy eie aanpassings aan die resultaat van die monitering van die marksituasie, natuurlik met ‘n minuspunt. Of dit nou ‘n tegniese of fundamentele ontleding van Forex is, die adviseur sal in elk geval die taak beter hanteer.

Voortgesette van die tema van die menslike faktor, moet daar daarop gelet word dat die handelaar se emosies dikwels die belangrikste hindernis word wat die belegger van wins skei. Die gebruik van ‘n robot in die handelsproses is ‘n goeie manier om verliese te beperk.

Veelsydigheid en gemak van gebruik. Advisor is ‘n program wat ‘n hele reeks verskillende funksies bevat, sodat die robot sy werk op ‘n uitgebreide manier kan uitvoer. Boonop is dit eenvoudig te bestuur, danksy ‘n intuïtief eenvoudige koppelvlak, kan u vinnig al die belangrike aspekte hanteer.

Voordat u ‘n Forex-adviseur skep, moet u egter weet dat die koop van ‘n robot ‘n vark in ‘n poke koop. Daar is deesdae baie moontlike wysigings; dit is onmoontlik om vas te stel oor die geskiktheid van ‘n spesifieke variasie. Verder is verre van altyd betaalde weergawes beter en doeltreffender as hul gratis prototipes.

Hoe kan u ‘n adviseur vir Forex opstel?
Ons het reeds opgemerk dat die bestuur van ‘n robot baie eenvoudig is, daarom is dit maklik om ‘n Forex-adviseur in te stel. Ons sal die hoofstadia van hierdie prosedure ontleed ten einde die vraag te beantwoord hoe om ‘n adviseur vir Forex op te stel?

Kom ons kyk na die robotopstelling met behulp van ‘n spesifieke voorbeeld, en neem die MACD Sample mq4-program as voorbeeld.

In die eerste plek moet u die adviseur-kode oopmaak en dan na die blad “Navigator” gaan en die opsie “Edit” kies.

‘N Funksionele lint sal voor ons oopmaak, kies “Stel saam”.

As alles korrek opgestel is, sal inligting in die kolom “Beskrywing” aangedui word oor die afwesigheid van dreigemente en foute.

Goue reëls vir die werk met Forex-adviseur
Onthou dat u, voordat u die adviseur op Forex installeer, dit op ‘n demo-rekening moet toets om seker te maak dat daar geen foute is nie. Anders loop u die risiko om onvoorsiene situasies te beleef.

Let daarop dat die beste Forex-makelaars hul eie adviseurontwikkeling bied, dus as u ‘n ywerige voorstander van outomatiese handel is, kan u ‘n onderneming kies vir samewerking op grond van hierdie kriterium.

In die proses van outomatiese werk is dit gewoonlik die beste om handelstrategieë van Forex 2015 te gebruik, aangesien hierdie stelsels aangevul word met die nuutste markinligting.