Categories
Forex-opleiding

Outomatiese Forex-handel – wat is dit?

Selfs as u die beste forex-aanwysers gebruik, kan u die inkomende vloei van finansiële inligting vinnig verwerk en binne enkele sekondes ‘n besluit neem – dit waarborg nie ‘n positiewe resultaat nie. ‘N Suksesvolle Forex-voorspelling hang grootliks van die konstansie af, wat menslike pogings moeilik kan bereik. Om hierdie probleem die hoof te bied, is talle algoritmes en forex-adviseurs ontwikkel. Kom ons kyk na die sterk- en swakpunte van hierdie benadering en probeer tot die gevolgtrekking kom dat dit prakties is.

Outomatiese handel: variëteite en wettige nuanses
Daar is twee maniere waarop ‘n handelaar passiewe inkomste uit die valutamark kan ontvang. Die probleem is dat, maak nie saak watter opsie die gebruiker neem nie, vanuit die regsposisie optree hy op eie risiko (verloor die reg om te eis in geval van verlies). Hierdie spesifisiteit moet as prioriteit in ag geneem word, aangesien dit die belangrikste verskil is tussen motorhandel en ander Forex-verdienopsies (trustbestuur, werk met PAMM-rekeninge, ens.).

Oor die opsies self:

Gebruik van gespesialiseerde werwe. Die eienaardigheid van hierdie metode is dat die handelaar wat die geselekteerde makelaarsonderneming gebruik, die registrasieprosedure op ‘n toegewyde bediener deurlê. Verder is sy rekening gekoppel aan die rekening van ‘n professionele handelaar wat winsgewende Forex-strategieë gebruik. As laasgenoemde sy transaksie uitvoer, word sy seine in die terminale van die gekoppelde gebruiker gedupliseer.

Handel met robotte. In hierdie geval word outomatiese forex-handel begin deur die gebruiker self, wat die toepaslike adviseur kies, al die regstellende instellings daarin maak en u toelaat om self transaksies uit te voer.

Verkoop van outopilote: voordele
Geen risiko vir kontantlek as gevolg van tegniese probleme nie. Dit is te wyte aan die feit dat nóg die adviseur vir outomatiese handel nóg die gekose platform geen manipulasies met die handelsrekening doen nie. Die hele deposito word nêrens oorgedra nie en kan, indien verkies, deur die handelaar beheer word.

As die geselekteerde outomatiese handelstelsel periodiek misluk, kan die negatiewe gevolge van die krisis verminder word deur die volume te verminder.

Die deelnemer kan sy vrye tyd gebruik om nuwe bronne van verryking te ontdek. Bemeester byvoorbeeld die outomatiese verhandeling van opsies.

Die vermoë om seine van verskillende bronne te ontvang (gebruik verskeie adviseurs of koppel duplisering van posisies van verskillende handelaars in mt4).

Waarskuwing! Ondanks die visuele ooreenkoms het die outomatiese verhandeling van binêre opsies ‘n aantal fundamentele verskille. Moet asseblief nie enige van die beskikbare robots gebruik sonder om dit te toets nie.

Autopilot Trading: Cons
Die kompleksiteit van die bou van outomatiese stelsels wat doeltreffend op die nuus kon werk.

Talle advertensies en ‘n verskeidenheid programme maak dit moeilik om adviseurs te kies wat in werklike toestande ‘n hoë persentasie van die prestasie het (u moet baie tyd spandeer op forums en gebruikersbeoordelings bestudeer).

As u ‘n program koop (‘n handelaar kies), word slegs die resultate in die geskiedenis getoon. Op die aandelebeurs, in die regte wêreld, kan hierdie aanwysers aansienlik verskil.

Vir beginnende handelaars is dit nie die beste opsie vir loopbaanontwikkeling nie (‘n persoon het nog nie tyd om die meganika van die mark te verstaan ​​nie en werk met ‘n heeltemal onbekende algoritme).

Nou weet u al die funksies van hoe outomatiese Forex-handel geïmplementeer word. Ongelukkig is ‘n objektiewe beoordeling hier nie moontlik nie. Elke handelaar moet besluit hoe hy die beskikbare geld gaan bestuur en teen opkomende risiko’s verseker. In ‘n individuele benadering is die kode van finansiële markte miskien weggesteek. Sterkte!