Categories
Forex-opleiding

Waar kan ek ‘n goedkoop forex robot koop?

As u angs ervaar terwyl u in die valutamark handel, en u nie altyd u eie emosies kan belemmer nie, is dit tyd om ‘n forexrobot te koop. Die probleem is dat goeie modelle nie goedkoop is nie, en skaars iemand wil aanvangskapitaal waag. Daarom ontstaan ​​die vraag of dit moontlik is om die beste forex robot uit begrotingsmodelle te kies?

Daar is teoreties geen hindernisse nie. Die belangrikste ding is om versigtig te wees en gebruik die aanbevelings wat hieronder aangebied word.

Bepaal vooraf watter tipe adviseur u in u eie arsenaal wil sien
Ongeag of dit ‘n goedkoop robot of ‘n duur een is, dit sal die metodologie van markanalise met behulp van ‘n vooraf gevormde algoritme bereken. Dit kan tendensehandel, scalping, multivalutaverhandeling wees, met behulp van die Martingale-beginsel, ens.

Dink aan watter benadering u meer vertrou, en kies ‘n robot vir Forex-handel (dit is uiters wenslik dat u kon seker maak dat die gekose metode uit persoonlike ervaring werk).

Gaan die reëls vir handelstrategieë wat by die adviseur ingesluit is, na
As robotte vir buitelandse valuta nie voldoen aan ‘n duidelike en logies gesonde verdienstestelsel nie, waarvan die doeltreffendheid in die geskiedenis geverifieer kan word, sal u waarskynlik ‘n ander geadverteerde dummy sien. Benewens interessante advertering, bevat so ‘n robotprogram geen nuttige eienskappe nie. Weier u om so ‘n aanbod te weier en stem in om na ander opsies te soek.

Ontdek of die geleentheid is om die produk te toets
Ontwikkelaars van Forex-adviseur doen dikwels toegewings aan hul kliënte en gee betaalde goedere vir tydelike gebruik. Dit is ‘n ideale diagnostiese opsie, want om sterk- en swakpunte te identifiseer, is dit genoeg om ‘n demo-rekening oop te maak en die program in werking te stel.

Waarskuwing! Hierdie diens word nie op die meeste webwerwe bekend gemaak nie. Vind dus die kontakte van ontwikkelaars (administrateurs) en stel hulle direk ‘n soortgelyke vraag.

Nog ‘n voordeel van hierdie benadering is dat die handelaar, selfs as hy die aankoop laat vaar, bewus word van die forex-aanwysers wat in die robotalgoritme is. Daarom, indien verkies en met minimale programmeringsvaardighede, kan die adviseur met die hand gereproduseer word.

Kyk na die doeltreffendheid van sulke strategieë
As die vorige opsie nie aan u beskikbaar is nie, vind op die internet Forex-strategieë wat volgens soortgelyke reëls geïmplementeer word. Lees die voorgestelde tutorials oor video-video’s (dit is gewoonlik gratis).

Waarskuwing! Dit is moeilik om ‘n objektiewe beoordeling van ‘n bepaalde verdienstegniek sonder werklike ervaring te maak. Die feit is dat die meeste skrywers tydens die video-aanbieding slegs die voordele van die program (selfs oor die groot mislukkings van die gekose benadering) uitbeeld.

Onthou dit, selfs al het u reeds op die aflaai-knoppie geklik en ‘n Forex-adviseur gekoop. Gaan alles self na: lees resensies oor die aangekoopte produk (verkieslik vir 2015), kyk na die geskiedenis en gebruik die basiese opsie “strategietoetser”. In sommige gevalle kan slegs die basiese parameters van die robot fyn gemaak word.

As u die produk deeglik nagegaan het en seker gemaak het dat dit werk, waarom dan nie koop nie? Soos u verstaan, hoef ‘n goeie opsie nie duur te wees nie. Versoek: doen ‘n deeglike ondersoek, vermy slaggate in die bemarking en moenie beloftes wat duidelik te duur is, agtervolg nie. Sterkte!