Categories
Forex-opleiding

Waarom op forex verloor?

In die fisika bestaan ​​daar ‘n wet van energiebesparing. Die kern daarvan is dat niks uit nêrens kan verskyn en in ‘n onbekende rigting kan verdwyn nie. Energie beweeg voortdurend en beweeg van die een toestand na die ander.

Dieselfde gebeur in die valutamark: vir sommige deelnemers om te verdien, moet die tweede verloor. Verder moet die laaste kontingent baie keer meer wees. Daar is ‘n logiese idee dat die beste makelaars met binêre opsies in Rusland bedrog doen en handelaars dwing om beleggingsgeld te verloor. In werklikheid is die rede baie dieper. In hierdie artikel sal ons probeer om dit uit te vind.

Hantering sentrums en kliënte
Die aktiwiteite van alle makelaarshuise hang direk af van die aantal tevrede kliënte. Open enige gradering van makelaars en kyk na die name van maatskappye. As minstens een van hulle oneerlik werk, sou hierdie nuus onmiddellik oor die internasionale netwerk versprei het. Oorleef nie met so ‘n reputasie in so ‘n besigheid nie. Daarom is ‘n makelaar net ‘n wonderlike verskoning wat niks met eindelose verliese tydens ‘n forex-spel te doen het nie.

Menigte sindroom
Gestel jy gebruik die beste forex strategieë van 2015. Is dit ‘n waarborg dat die mark sal voldoen aan die ontwikkelde patrone wat voorgeskryf word in die voorwaardes van die gekose algoritme?

Natuurlik nie. In die meeste gevalle word koue berekening en gesonde logika vervang deur die menings van deelnemers wat op grond van hul innerlike ervarings heeltemal nie-standaard besluite neem.

Aangesien sulke optrede wydverspreid is, sal nie die reëls van die strategie, nóg die Forex-adviseurs en ander instrumente hier help nie. Daarom is die spel op die uitruil nooit voorspelbaar en absoluut veilig nie. Dit word miskien nie verstaan ​​nie, maar dit is die moeite werd om te meet.

Dors na mark
Baie deelnemers aan die uitruil het ‘n taamlik verslawende gewoonte: as hulle wen, begin hulle risiko’s neem om die reeds tasbare produksie te verhoog; en as hulle verloor, beland die saak dikwels all-in, wanneer een situasie alles oplos. In albei gevalle is daar niks positiefs nie, want dit wys hoe onversadigbaar die menslike aard is.

In die teorie van finansiële markte is daar ‘n gedeelte gewy aan die reëls van die bestuur van handelsrekeninge. Sy belangrikste idee is dat elke handelaar op forex kan verloor, maar slegs professionele persone kan dit heeltyd doen. dit wil sê in een transaksie moet die minimum risiko sodanig gelê word dat die gebruiker dit prakties nie in die geval van ‘n onsuksesvolle uitkoms nie voel nie en die reëls van die gekose verdienstelsel herhaaldelik kan ervaar.

Kyk na die beskikbare resensies of video’s. Dit verbaas eenvoudig die aantal mense wat berouvol is oor die lewe omdat hulle in forex verloor. Laat ons nadink oor wat gedoen kan word om nie by hierdie “klub” aan te sluit nie.

Eenvoudige reëls vir suksesvolle handelaars
Deurlopende oefening word aangebied deur die beste forex-opleiding. U moet hierdie patroon nie onmiddellik met groot beleggings en ongeregverdigde risiko vereenselwig nie. Om mee te begin, is ‘n demo-rekening of ‘n beskeie deposito, aangevul vir die bedrag wat u nie omgee nie, geskik. U moet betrokke raak by die proses en dit deel uitmaak van alledaagse aktiwiteite, soos televisie of aandete. Maak dit ‘n gewoonte om voortdurend handel te dryf en te belê in beleggings – dit is die eerste stap, waarsonder alles betekenisloos is.

Sielkunde. Wil u ryk word met die hulp van die forexmark? Vergeet van die geld en al die verwagtinge wat aanlyn verdienste kan gee. Maak u gedagtes van drome en drome leeg en geniet net die proses. Miskien kan hierdie verskynsel in geen enkele woord verklaar word nie. Probeer dit net. Ek dink dat u binnekort verbaas sal wees hoe die gewone strategie, bespiegel op ‘n lang vergete blog, u al die groot besparings meebring wat u met trots ‘n handelswins kan noem.

Ignoreer iemand anders se mening. Miskien sal dit paradoksaal klink, maar hoe meer mense en wenke ‘n handelaar aanvaar, hoe slegter word sy handelsprestasie. In werklikheid is alles hier eenvoudig: elke deelnemer sien die mark vanuit sy eie hoek, dus daar is eenvoudig geen enkele regte opsie nie. Onthou: as u optrede resultate lewer, moet u dit nie ignoreer nie. Vertrou die feite en u eie persoon.

Nou weet u waarom die forexmark onvoorspelbaar en onstabiel is. Vir beginnershandelaars is dit nuttig materiaal wat vooraf instel vir harde werk, opleiding en gereelde oefening. Miskien sal hierdie harde waarheid liefhebbers van “maklike geld” teleurstel wat nie ‘n paar dae aan daaglikse handel wil wy nie. Hoe dit ook al sy, die waarheid is altyd beter as mooi misleiding. Verdien verstandig en handel korrek. Sterkte!