Categories
Forex-opleiding

Forex intradagiese handel: strategieë wat werk

Forex-strategieë word aangebied in ‘n wye verskeidenheid, dus die belegger het genoeg om van te kies. U kan voortbou op u eie voorkeure vir handel, of op professionele eienskappe wat bemeester is tydens die handel. Hierdie artikel fokus op die funksies en metodes om die intraday-handelstrategie te gebruik wat geskik is vir beginnerspekulante. Maar moenie vergeet van so ‘n vorm soos: intra-dag aandeleverhandeling nie, daar is ook sy eie elemente waaraan ‘n handelaar moet hou om wins te maak.

Intraday-handel – wat is dit?
In die Forex-mark het elke handelsmodel sy eie doel. As ons oor hierdie strategie praat, dan verteenwoordig dit die sluiting van een of twee transaksies gedurende een handelsdag. Dikwels word die handelstyd tussen die begin en einde van die transaksie bepaal van ‘n paar minute tot ‘n paar uur.

Daar is veral ‘n vraag in die handel in Forex onder spekulante wat ‘n redelik beslissende posisie in die finansiële markte inneem. Dit wil sê die beleggers wat daagliks handelsure beplan. Maar ook in die Forex-mark is hierdie strategie in aanvraag onder beginners in die handelswêreld, en dit alles te danke aan die vermoë om u kapitaal so vinnig as moontlik te verdubbel. Op die forums kan u vind watter Forex-handelsplatforms professionele handelaars gebruik vir hierdie strategie.

Basiese aspekte van die intradag-handelsproses
As die scalping teruggegooi word, is die tyd dat die meeste intradag-transaksies gesluit word meer as ‘n dosyn, maar oor standaardhandel, moet u op die volgende beginsels vertrou:

Die handel is gebaseer op die gebruik van aanwysers. Dit moet noukeurig gekies word, aangesien die kwaliteit van die neiging wat direk gemonitor word, afhang van die aanwysers. Wie van die beleggers sekere opleidingskursusse deurmaak, weet dat volgens die handelsmetodologie aanbeveel word om na individuele aanwysers te kyk vir elke geldeenheidspaar wat gebruik word. Dit word aanbeveel om video-tutoriale te gebruik, naamlik om te kyk na die program wat gewy is aan die onderwerp van die intradag.
Daar is intussen net twee basiese handelsessies, dus daar kan slegs twee suksesvolle ambagte wees. Moenie dink dat hoe meer transaksies u doen nie, hoe meer goud sal u op die deposito hê.
As die bydraer hierdie strategie gekies het, moet hy bereid wees om die komende nuus te volg. Omdat enige gebeurtenis die mark kan laat beweeg.
Kenmerke van blootstelling aan wins en verlies
By die verhandeling van hierdie strategie moet die handelaar leer om die wins en verlies regdeur die dag korrek te vergelyk.

U hoef nie ‘n doel te stel nie – om ‘n sekere aantal punte per dag te verdien. Die mark is teenstrydig, daarom moet u nie altyd op ‘n plan vertrou nie. Dit gebeur dat die mark swak wisselvallig is, en om ‘n paar punte te kry, is problematies. ‘N Ander handelsmodel kry gewildheid onder handelaars – dit is ‘n outomatiese strategie. Die deponeerder hoef nie ure te sit en die mark dop te hou nie. Dit is nodig om gespesialiseerde literatuur hieroor in detail te lees of resensies te lees. Let op Forex-aanhalings, die meeste mis hierdie fase van handel.

As u terugkeer na die intraday-verhandeling, stel u ‘n limiet in ‘n sekere aantal punte. As u binne ‘n dag daaroor gegaan het, is die handel vir vandag voltooi. Danksy hierdie is daar geen sielkundige spanning nie, en bespaar u u geld teen ‘n moontlike verlies.

Dit is opmerklik dat Forex-promosies ‘n wonderlike geleentheid is om ‘n ekstra bonus te kry.