Categories
Forex-opleiding

WAARNEMINGS VIR SUKSESVOLLE HANDEL ‘N FOREX

As u ‘n waarskynlikheidsteorie in die Forex-valutamark verstaan ​​en korrek gebruik, kan dit ‘n handelaar help en hom teen onnodige verliese verseker.
‘Waarskynlike onmoontlikhede moet verkieslik wees bo ongelooflike moontlikhede’, Aristoteles

U het krag as u in kategorieë van waarskynlikheid dink. Waarskynlikhede gee ons geleenthede. Sonder geleentheid waag ons bloot kans. En geluk sal nie voortgaan sonder om ‘n benadeling daaraan te bou nie. Ons moet ons eie geluk skep. Hoe doen ons dit? Ons dink in kategorieë van waarskynlikhede, en ontwikkel ‘n benadering tot ontleding en verhandeling in die mark wat waarskynlikhede in lyn is met ons handel.

forex waarskynlikheid

Dan is waarskynlikhede nie sekere feite nie. Waarskynlikheid sal waarskynlik net gebeur. En tog moet ons dink in terme van waarskynlikheid. Hoekom? Want dit is al wat ons het.

 
Ons kan ons tot sielkundiges wend. Ons kan ons tot astrologie wend. Ons kan ons tot goddelike ingryping wend. Ons kan en sommige van ons doen dit. Ons handel is óf in die hande van lot, god, veronderstelling of waarskynlikheid. Ek verkies waarskynlikheid. Al is dit nie altyd genoeg nie. Dit is nie altyd die sleutelwoord nie. Modelle ontstaan, maar nie altyd nie. Stelsels werk, maar nie altyd nie. Fundamentele faktore bepaal die prys, maar nie altyd nie.

Ontspan. As daar altyd was, sou die spel verby wees. Daar is nie iets soos môre se Wall Street-tydskrif vandag nie. Daarom is dit ‘n misdaad om handel te dryf met insiderinligting. Insider-inligting voorspel, maar nie altyd nie. Selfs ‘n misdaad gee nie volle vertroue nie.

Wat kan ons doen? Aanvaar wat ons het. Dink in kategorieë van waarskynlikhede, en handel daarvolgens. Laat die waarskynlikhede vir u voldoende wees. Wees ook dankbaar vir hulle. Waarskynlikheid is immers waarskynlik.

Suksesvolle handelaars dink in waarskynlikheidskategorieë. Hulle stel hulself in lyn met waarskynlikhede. Hulle deel hulle. Lae waarskynlikheid. Dit is waarskynlik. Hoogs waarskynlik. Op ‘n baie waarskynlike handel, waag hulle meer as op ‘n lae waarskynlike handel. Dit is waar hul geldbestuur of grootte van hul posisies werk.

Ons moet ons beperkings aanvaar en die beperkinge van ons kuns en kuns. Ons moet gemaklik wees met rowwe voorspellings en interpretasies. Ons moet die skild van waarskynlikheid vertrou. Dan kan ons gaan met wat ons tans het en die moontlike voorspelbaarheid van ons metodes vertrou.

Suksesvolle handelaars hou hulself uit die moeilikheid deur in waarskynlikheidskategorieë te dink. As u weet dat die transaksie waarskynlik geld sal verdien, sal u voortgaan om dit op die regte manier uit te voer. Waarom nie? Sy gaan waarskynlik ‘n bietjie geld inbring.

Aan die ander kant, as u weet dat handel slegs ‘n moontlikheid is, plaas u ‘n beskermende stoporder. Aangesien dit waarskynlik is, is u bewus van ander moontlikhede. Dit kan ‘n verlore handel wees. Daarom beskerm u uself.

Waarskynlikheid hou u in ‘n gebalanseerde sielkundige toestand. Denke in terme van waarskynlikheid is presies die teenoorgestelde as om te dink in terme van sekerheid. Onthou dat daar geen onmiskenbare feite in die handel is nie. As u dink oor waarskynlikheid, hou u u persepsies skoon om botsende aanwysers of inligting te evalueer. Duidelike waarneming hou u in kontak met die werklike werklikheid. U sal nie uself hipnotiese verhale vertel oor wat gaan gebeur of gaan gebeur nie. Daar is geen ruimte vir selfbedrog nie.

As u in waarskynlikheidskategorieë dink, kan u u ego aan handel koppel. Aangesien enige besluit slegs waarskynlikhede is, is daar geen groot prestasie as u wen nie, en geen groot mislukking as u verloor nie. Aangesien u op waarskynlikhede konsentreer, assosieer u dit met die mark, nie met uself nie. Sodra u die mark in ‘n verhouding met uself begin oorweeg, kom u in die moeilikheid. Eerstens verdraai u u visie. U kan nie sien wat reg voor u neus is nie. Tweedens verdraai u assessering. U handel raak te belangrik. As handel te belangrik word, neem alle vorme van verdraaiings en probleme toe. U handel daartoe om u eie waarde te bewys en nie geld te verdien nie.

Waarskynlikheid is u krag. Dit is al wat jy het, maar dit is genoeg.