Categories
Forex-opleiding

DOOD FOREX IN AMERIKA ONVOERBAAR

Staatsreguleerder CFTC is nou betrokke by die valutamark in Forex, die minste gereguleer van alle finansiële markte. Verskeie verpligte beperkende reëls is ingestel wat makelaars, spelers en hul handelsgeleenthede direk raak.

  1. Die belangrikste nuus is dat die hefboomfinansiering beperk is tot 50: 1 vir groot geldeenheidspare en tot 20: 1 vir sekondêre. Gevolglik is die marge-sekuriteit nou van 2%. Selfs met so ‘n beperking, lyk dit nie groot nie – op termynkontrakte bereik die beloftes tot 15%. Alhoewel hierdie mense, wat gewoond is aan handel met ruimteheffing tot 500: 1, ongetwyfeld ‘n ramp sal wees.
  2. Tegniese veranderinge. EIEU-reël en geen verskansingsreël word van krag nie. “EIEU” – “eersteklas, eerste vertrek” – oop stukke word gesluit in die bestelling wat op die rekening ontvang is. Die verskil is slegs in die verslagdoening, want vanaf die herrangskikking van die bepalings verander die bedrag op die rekening (helaas) nie. “Geen verskansing” – dit is nie moontlik om teenoorgestelde posisies op een instrument op die rekening te hou nie. Diegene met ‘n ‘lang’ kan nie hulself verseker deur ‘n simmetriese “kort” oop te maak nie – die posisie sal eenvoudig sluit.
  1. Nog ‘n belangrike nuus: daar moet van forex-makelaars wat kliënte in die Verenigde State dien, verslae oor die aantal nuwe rekeninge verskaf, en die persentasie van die wen- en verloorkliënte publiseer. Dit word gesê dat 95% van kliënte op Forex verloor. Uit die inligting wat beskikbaar geword het, blyk dit dat die syfer te hoog is – ‘n gemiddelde verlies van ongeveer 75% van die rekeninge. Meer besonderhede in die onderstaande tabel is die meerderheid Amerikaanse buitelandse valuta-makelaars wat reeds daarin geslaag het om verslae op te stel.

Forex Crash in Amerika
‘N Tendens wat sedert die begin van die jaar goed opgespoor is, is ‘n afname in die aantal kliëntrekeninge op Forex. Die afgelope jaar, na die popularisering en “oplewing” van die valutamark, het die aantal aktiewe rekeninge by makelaars in die VSA met 8% gedaal. Ek glo dat soortgelyke neigings in ander lande waargeneem word.

Forex Crash in Amerika

In die lig hiervan wil ek u daaraan herinner dat die CME-beurs onlangs e-mikro-termynkontrakte vir groot geldeenhede bekendgestel het, waarvan sommige reeds momentum gekry het en baie aktief verhandel word. Daar is ‘n herverdeling van die valutamark en “aanloklikheid” van kliënte, en die oorwinning is duidelik in valutahandel.

Dit blyk dat die voorwaardes in die termynmark redelik vergelykbaar is met Forex, en met deursigtigheid, rekeningbeskerming en regulering is dinge verskeie kere beter. Laat my u herinner aan die belangrikste (en deurslaggewende!) Verskil tussen termynmakelaars en forex makelaars – dit is voordelig vir makelaars om die voorwaardes vir kliënte te vererger (wyer versprei – meer wins), en vir termynkontrakte – verbeter (meer aktiewe handel – meer kommissies).

SPESIALE BUBBLES – WAT IS DIT?

Slegs in die periode van November 1636 tot Februarie 1637 het die prys van tulpbolle in Nederland met meer as honderd keer gestyg en bereik ‘n prys wat nou gelyk is aan tienduisende dollars per 1 gloeilamp. Maar op 3 Februarie 1637 het dit duidelik geword dat gloeilampe nie meer teen sulke pryse gekoop is nie, en pryse het skerp gedaal: teen 1 Mei het pryse reeds meer as honderd keer gedaal en die vlak van 1636 bereik, terwyl die daling voortduur. Die gebeure van een van die beroemdste finansiële krisisse in die geskiedenis – die spekulatiewe borrel van tulpmanie het dus ontwikkel.

Sedertdien het baie borrels gebars, en ekonome het die taak om dit vroegtydig op te spoor. Navorsers het op baie maniere vorendag gekom, maar hulle het almal beduidende gebreke, en finansiële borrels word steeds in ons tyd gevorm en gebars. Oor watter metodes om borrels op te spoor bestaan, sal in hierdie artikel bespreek word.

WAT IS ‘N SPESIALE BUBBLE?

 Voordat u na iets soek, moet u verstaan ​​waarna ons soek. ‘N Spekulatiewe borrel is ‘n beduidende afwyking van die markwaarde van ‘n bate van die intrinsieke waarde. Intrinsieke waarde is die waarde van ‘n bate, bereken uit die voorwaarde dat ons weet watter inkomste dit in die toekoms vir ons sal inbring, asook aan watter risiko hulle blootgestel word. Aangesien niemand die toekoms beslis weet nie, blyk dit dat intrinsieke waarde ‘n mate van illusie is. Ja, dit kan waardeer word, maar ons kan nooit seker wees dat ons dit korrek waardeer nie.

DIE HOOFPROBLEM OM SPEKULATIEWE BUBELS op te spoor
Dit blyk dat u die intrinsieke waarde van ‘n bate moet ken om ‘n spekulatiewe borrel op te spoor. Dit is onmoontlik om dit vir seker te bereken, want niemand weet die toekoms nie. Dit is die fundamentele probleem om borrels op te spoor: ons kan nooit met sekerheid sê of daar ‘n spekulatiewe borrel is nie, want ons kan in beginsel nie die intrinsieke waarde van ‘n bate akkuraat bepaal nie.

Op ‘n manier lyk dit soos ‘n weervoorspellingsituasie. Op sigself bestaan ​​die weervoorspelling vir môre, sowel as ‘n beraming van die intrinsieke waarde, vandag en bepaal ons huidige gedrag – ons berei ons voor vir die sneeu en haal ons bontjasse uit of wag op die hitte en gaan aan met kortbroek. Vandag kan ons egter nie met sekerheid sê hoe goed die voorspelling is nie (of daar nou ‘n borrel is of nie) – dit word eers môre geopenbaar.

SPESIALE BUBBLES Opsporingmetodes

Al die metodes word in twee kategorieë verdeel, afhangende van hoe hulle die fundamentele probleem van die opsporing van spekulatiewe borrels hanteer. Ons noem dit ekonomiese metodes en tegnieke vir ontleding.

Ekonomiese metodes om spekulatiewe borrels op te spoor

Ekonomiese metodes volg die mees verstaanbare en voor die hand liggende manier om na borrels te soek. Hierdie metodes probeer op verskillende maniere om die intrinsieke waarde van ‘n bate te evalueer en om dit met die markwaarde te vergelyk, ‘n borrel op te spoor.

Ons probeer byvoorbeeld ‘n spekulatiewe borrel in die aandelemark van ‘n maatskappy opspoor. Hiervoor word ‘n voorspelling gemaak van toekomstige dividende wat deur hierdie onderneming betaal word, en toekomstige risiko’s word ook beoordeel. As u hierdie voorspellings beskikbaar het, kan u die interne waarde van die aandele beoordeel. As die huidige markwaarde baie hoër is as die berekende interne, kan ons praat oor die teenwoordigheid van ‘n borrel. Dit is duidelik dat ons gevolgtrekking akkurater sal wees, hoe akkurater ons ‘n voorspelling maak. Dit kan egter slegs van vooraf af vasgestel word.

Metodes vir tegniese ontleding van spekulatiewe borrelopsporing

Met behulp van tegniese ontledingsmetodes weier navorsers eksplisiet na intrinsieke waarde. Hulle glo dat die markwaarde van ‘n bate al die moontlike en nodige inligting bevat. En daarom is hulle nie op soek na borrels in die vorm waarin hulle hierbo gedefinieer is nie. Ondersteuners van tegniese ontledingsmetodes is op soek na skerp dalings in die prys van ‘n bate in die mark, omdat hulle aanvaar dat dit ‘n spekulatiewe borrel is om slegs die markwaarde van die bate waar te neem en te ontleed.

Daar is byvoorbeeld bewyse dat prysdinamika tydens ‘n borrel baie soos ‘n eksponent lyk. Om ‘n spekulatiewe borrel op te spoor, is dit noodsaaklik om so ‘n afhanklikheid in die dinamika van markpryse te sien.

Baie ekonome is skepties oor hierdie metodes omdat hulle nie op teorie gebaseer is nie. Dit belemmer egter nie die wydverspreide gebruik daarvan nie. Voorstanders van tegniese ontleding argumenteer dat die hoofrol nie deur teorieë gespeel word nie, maar deur menslike gedrag.

Om op te som

Opsporing van ‘n spekulatiewe borrel beteken om ‘n afwyking in die markwaarde van ‘n bate van die intrinsieke waarde op te spoor. Ons kan nie die intrinsieke waarde bepaal nie, omdat ons nie die presiese toekomstige inkomste van die bate en toekomstige risiko’s ken nie. Vandaar die fundamentele probleem om borrels op te spoor. Verskillende metodes hanteer dit anders. Ekonomiese metodes evalueer die intrinsieke waarde en maak dan ‘n gevolgtrekking oor die teenwoordigheid van ‘n borrel en vergelyk dit met die markwaarde. Tegniese ontledingsmetodes probeer nie eens om na intrinsieke waarde te soek nie en beweer dat alle inligting reeds bevat isin die prys van ‘n bate, bly dit net om dit te vind.

ARBEIDSTUDIE VAN SPEKULATIEWE BUBBLES

Nou het die studie van spekulatiewe borrels in laboratoriumtoestande begin aktief ontwikkel. Die eksperiment is soos volg. Eerstens word ‘n virtuele bate geskep. Dit is ‘n bate waarvoor betalings onderworpe is aan ‘n sekere wet wat aan ons bekend is. In hierdie geval is dit maklik om die intrinsieke waarde van so ‘n bate te bereken. Dan word verskeie spelers (ekonomiese agente) uitgenooi om op hierdie bate te bie. Dit alles gebeur in ‘n rekenaaromgewing, wat op dieselfde manier as ‘n gewone uitruiling gerangskik is. Tydens verhandeling word die markwaarde van die bate bepaal. Ons het nou die geleentheid om die afwyking van die markwaarde van die fundamentele waarde visueel te sien, en dit is maklik om die teenwoordigheid van ‘n borrel in die mark te bepaal. Sulke eksperimente maak dit moontlik om die aard en eienskappe van die borrels beter te verstaan.

SLEGS HABITTE VAN WISSELHANDEL
FOREX SELFDESTRUKTIEWE TIPE HANDEL

‘N Selfvernietigende soort handel is ‘n poging om die mark te konfronteer. Handelaars van hierdie tipe verkoop in groeiende markte net om te sien dat die mark verder styg. Op die volgende punt (volgens hul redenasie), moet dit selfs beter wees om te verkoop as in die eerste posisie. Hulle verkoop immers teen ‘n hoër prys. En natuurlik koop hulle graag in ‘n mark wat daal. En die volgende dag, as pryse nog laer is, dink hulle dat die volgende transaksie nog beter is. Hulle dink altyd dat hulle lig aan die einde van die tonnel sien. Die enigste probleem is dat hierdie lig aan die ander kant is.

Euforiese Forex-handelstipe
‘N Euforiese tipe handel waarin daar geen plan is om winste op die handelsrekening te neem nie. ‘N Warm streep kom in, en elke daaropvolgende transaksie is groter as die vorige, aangesien alle winste direk in die mark gekapitaliseer word totdat verliese toeneem tot onaanvaarbare groottes. Nie net verloor so ‘n handelaar alle winste nie, word sy rekening dikwels teruggestel na nul, en moontlik selfs meer as dit.

HOE OM U WISSELPROBLEME OPLOS?

  1. Waarom verhandel jy?
  2. Wat is u doelwitte as handelaar?
  3. Wat is u sterk punte?
  4. Wat is u swakhede?
  5. Hoe aanhoudend is jy?
  6. Het jy die ingewande?

As u nie ‘n bevredigende antwoord op enige van hierdie vrae het nie, is dit nou die tyd om hieraan te werk. Daar is geen doelbewuste antwoorde op enige van hierdie vrae nie. Daar is net u antwoorde. As u egter eerlik is met uself, sal u nie ‘n bitter teleurstelling hê in die handel nie.

Alle markte het hul eie persoonlikheid. Daar is belangrike nuus wat kan lei tot onverwagte wisselvalligheid, en daar is periodes van stagnasie. Hoe beter u weet van die mark waarin u verhandel, hoe groter is u handelsvoordeel.