Categories
Forex-opleiding

WENKE VIR GELDBESTUUR VIR MEDIUMHANDEL

Die volgende wenke vir geldbestuur vir Forex is op mediumtermyn-handel gefokus, waarvan ek ‘n voorstander is. Dit is nie aksiomas nie en vir ander soorte handel (veral vir intraday-verhandeling), sal dit aansienlik verskil. Dit is egter die basiese punte wat ek gebruik en wat my nie misluk nie.

  1. Gebruik altyd limietbestellings en stoporders of plaas hangende bestellings.
  2. Neem die volgende in ag wanneer u bestellings plaas en winste neem: die wins / verlies-verhouding moet statisties geregverdig wees – as TP twee keer minder is as die SL, moet daar minstens twee keer meer wen-ambagte wees.
  1. Die posisie van die stoporder moet nie nader as 40-50 pitte relatief tot die ingangspunt wees nie. Bestellings wat nader geleë is, is gedoem, want op die oomblik dat u die mark betree, sal u waarskynlik nie die bodem kan gryp nie. Die fout is meestal 10-15 pitte, plus ‘n verspreiding van 5 pitte. Gegewe die mark geraas van 10-15 pitte, kom ons tot die gevolgtrekking dat stoporders wat nader as 40-50 pitte vanaf die ingangspunt geplaas word, beslis die posisie sal oorleef.
  2. Volgens die paragrawe 2, 3 kom ons tot die gevolgtrekking dat die ligging van winsgewende bestellings nie nader as 80-100 pitte moet wees ten opsigte van die toegangspunt nie. So ‘n geldbestuurstrategie verminder die faktor van die makelaar (poog om die wins van die handelaar te verminder met behulp van die sogenaamde strokie, dit wil sê die verskuiwing van kwotasies by die sluiting van ‘n posisie teen ‘n kliënt) tot ‘n minimum. Die glywaarde is vir u weglaatbaar klein.
  3. Hou ‘n aftrekorder van 40-50 pitte en ‘n wins van ongeveer 100 pitte, hou posisies hoogstens twee dae oop. As die prys nie beweeg in die rigting wat u nodig het nie, sal dit teen u beweeg en wag totdat die stoporder word geaktiveer, in hierdie geval is dit nie die moeite werd nie.
  4. Belofte nie meer as 10% van die deposito nie.
  5. Moenie transaksies aangaan wat tot verliese van meer as 5% van die deposito kan lei nie.
  6. Beweeg neem wins en / of stop orde slegs in die rigting van die verhoging van die wins – verminder die verlies. Moet dit nie misbruik nie – ‘n gek bosluis kan u stop, te naby aan die huidige prys gedruk word, en die prys sal die limiet nader sonder u deelname.

WAAROM DT’s nie van forex-scalpe en pipshope hou nie?
MARKGELYD EN KWOTASIES

Daar is selfs nooit in ‘n kalm tyd ‘n enkele prys nie. Elke sekonde gooi bankhandelaars hul kwotasies van die Reuters Dealing-stelsel af. Elke sekonde, op dieselfde instrument, is daar tientalle aanhalings met ‘n verskil van 2-3 of meer punte. Afhangend van die wisselvalligheid van die mark of die instrument self, kan hierdie verskil soms tien punte bereik.

Al hierdie aanhalings word oorgedra na die handelsentrum van die DC en die handelsterminale van die kliënte van die DC. Sommige makelaars pas filters aan en sny oortollige kwotasies af, wat die vloei gemiddeld en glad maak. Dit skakel mark geraas uit, maar vertragings vind plaas met sterk rigtingbewegings. Ander DC’s stuur kwotasies soos dit is, en sny slegs eksplisiete emissies af. As gevolg hiervan, neem ons dikwels die volgende prentjie, veral op ‘n sywaartse neiging, waar: een of twee aanhalings, twee of drie aanhalings, twee of drie aanhalings, een of twee aanhalings. Dit wil voorkom asof daar beweging is, maar in werklikheid bly die mark stil. Dit word mark geraas genoem.

WAT DOEN FOREX PIPERS EN SCALPERS?

 Pipper en scalpers fokus uitsluitlik op die spel in ‘n smal reeks geluide om 1-2 pitte aan die bokant uit te vang, oop te koop, en 1-2 pitte aan die onderkant om oop te verkoop. Die opening en sluiting van transaksies vind binne sekondes plaas en duur selde meer as een minuut. In die MetaTrader4-terminale, waar outomatiese handel toegelaat word, doen spesiaal opgeleide adviseurskripte dit.

Natuurlik, as die omvang van die geraas van die mark groter is as die verspreiding wat deur die handelaar aangedui word, word skulpingstaktieke buitengewoon winsgewend.

DUMPING SPREAD – FOUT OF HANDELSENTRUMS

Sedert die begin van die massiewe verkope van die MetaTrader 4-handelsplatform en die vinnige ontwikkeling van die bedryfsdienstebedryf, het die afgelope vyf jaar baie DC’s na ‘n kliënt begin om die verspreiding na nul te verminder, wat op hul beurt ‘n groot leër van pypsiers opgelewer het. Dit is nie beleggers nie, dit is nie handelaars nie, dit is spelers vir wie Forex skynbaar niks meer is as ‘n variasie van Tetris nie. En hulle is naïef verward, hoekom handelaars nie so baie van hulle hou nie?

SO WAAROM IS AL HIERDIE HANDELAARS NIE PIP-SNYERS EN SKALPERS NIE?

Die taak van die handelaar is om seker te maak dat die risiko’s in die totale posisie van al sy kliënte (beleggershandelaars) wat saam met hom oopgemaak word, nie die risiko’s in sy soortgelyke posisie as by die teenparty – ‘n ander handelaar, oorskry nie.

Afhangend van die party en die totale volume van die kliënt se posisie, verhoog of verlaag hy die volume van sy posisie by die teenparty van tyd tot tyd, wat altyd winsgewender vir die handelaar moet wees. Dit is sy werk.

Die pipser-gamer se taak is om sy pitte op die uiterste punte van markgeluid te vang. Aangesien sulke transaksies fantoom van aard is, kan die handelaar dit natuurlik nie in ag neem wanneer hy sy posisie by die teenparty behou nie. Die enigste en doeltreffendste middel vir “knaagdiere” is om die verspreiding en vertragings van die kwotasie uit te brei. Andersins sal al die eerlik verdiende wins van die handelaar deur pipsers geëet word.

UITGEWERDE VERKLARING OOR DIE HANDELAAR, SY ROOSTER EN DOWNLOAD

Daar was eens ‘n land met die naam Market Country. In hierdie land het mense ‘n opwindende speletjie, genaamd die “mark”, gespeel. Dinge het elke dag goed en onsuksesvol verloop, en die spelers het ‘n weddenskap gemaak oor hoe die saak sou eindig. Daar was egter probleme, aangesien die spelers van hierdie land hul opinies, begeertes en hoop gehad het rakende die rigting van die mark. En nie net dit nie, hulle het ook stelsels, ontledings, metodes, astrologiese navorsing en vele ander fassinerende hulpmiddele gehad om hul opinies te staaf. Die probleem was dat, ondanks die gebruikte metodes, in plaas van ‘n opwaartse beweging, ‘n afwaartse neiging in die mark voorgekom het of andersom. In hierdie markland was daar baie bespreking oor wat die rede hiervoor is en watter metodes, watter stelsels absoluut korrek en betroubaar is. Die mark was intussen op sy eie pad. Stelsels het soms gefunksioneer, en soms nie.

Op ‘n goeie dag het ‘n bekende handelaar, noem ons mnr. Winner, sy ontleders gevra om ‘n deeglike, marknavorsing te doen. Op grond hiervan het mnr. Winner ‘n groot ‘lang’ posisie gemaak.

 
Ongelukkig, kort nadat mnr. Winner hierdie weddenskap gemaak het, het die markbeweging verander en ondanks positiewe voorspellings gedaal. Dit het nie ‘n handelaar, ‘n ervare professionele persoon, besorg nie. Hy was daarvan oortuig dat die beweging in die mark moet toeneem. Die mening was egter glad nie geïnteresseerd in die mening van mnr. Winner nie. Afwaartse beweging het voortgeduur. En meneer Winner het onrustig, senuweeagtig of gedurig depressief geraak. Maar hy het homself die heeltyd gerusgestel, want hy het geweet dat die markbeweging, soos te wagte was, weer sou moes optrek.

Mnr. Winner het ‘n klein vyfjarige dogter gehad. Terwyl hy, vol twyfel, hoop en vrees, weerspieël word in die skedule wat voor hom lê, het klein Winnie die kamer binnegekom. Sy voel dat haar pa nie in die bui was nie, en vra hom waarom hy so hartseer is. ‘Ja, niks,’ antwoord die vader. ‘U verstaan ​​dit nog steeds nie.’ Dit is net omdat die markbeweging besig is om af te neem, maar ek het verwag dat dit sou styg. ” ‘Vader, is dit die mark – is die lyn op die monitor voor u?’ Het die kind gevra. ‘Ja, liewe Vinnie, hierdie lyn verteenwoordig die beweging van die mark.’ ‘Goed, vader, ek verstaan ​​niks van die beweging van die mark nie. Ek sien egter hierdie lyn gaan af. ” ‘Jy sien, Vinnie, jy verstaan ​​regtig niks van die beweging van die mark nie. U is nog baie klein. Al die ontledings en syfers het gesê dat die markbeweging moet styg. ” ‘Ja, vader, maar jy het gesê dat hierdie lyn ‘n mark is en dat hierdie lyn nou daal.’ ‘My liewe Winnie, ek kan nie met jou praat oor wat jy nie verstaan ​​nie. My metodes en stelsels wys dat die markbeweging nou moet styg. En dit sal opgaan. Ek is daarvan oortuig … “-” U het ongetwyfeld reg, pappa, ek verstaan ​​niks hiervan nie. Maar nou gaan hierdie lyn af. Is dit nie so nie? ‘ Winner dink ‘n oomblik na, kyk sag na sy vyfjarige dogter en stel haar voor: ‘Sê dit weer!’ – “Hierdie lyn in u tekening gaan nou af. Het ek iets verkeerd gesê? ‘ ‘Nee, liewe Winnie, dit is andersom.’

En dit was presies op daardie oomblik dat al die jare verloop voor die interne blik van mnr. Winner, waartydens hy handelstelsels en -metodes bestudeer het om sy resultate te verbeter. Hy het die telefoon gebel en die hele ‘lang’ posisie verkoop. Wat dan? Mnr. Winner het ‘n groot ‘kort’ posisie verwerf en dus baie geld verdien.

Van daardie oomblik af het mnr. Winner verander. Hy het baie tyd saam met sy familie en vriende op die gholfbaan deurgebring. Boonop verdien hy baie geld op die aandelebeurs, waar hy net die neiging dopgehou het. As die tendenslyn opgaan, dan het hy gekoop, maar inteendeel, dan verkoop hy onmiddellik.

MORALE UITWISSELING

Op die uitruil is slegs kursusse ‘n feit. Met 100% sekerheid kan ons sê dat die kursusse buie, vrese, hoop, selfs spesiale kennis bevat – in een woord, al die beskikbare inligting in die wêreld. Vergeet die res!