Categories
Forex-opleiding

‘N FOREX-SAPPARATIE – WERKLIKHEID OF BEHEERING?

Die mark lig die deelnemers verkeerd in – almal wat deposito’s verloor, vertrou gereeld hierop. Dit beteken nie dat die Forex-mark die wil het nie, en dat dit ‘n samesweringsgroep insiders bevat wat hulself die doel stel om die mark te manipuleer. Daar is iets wat natuurlik voorkom, natuurlik.

Forex lyk baie soos ‘n teenstander wat probeer om hom sleg te laat speel. ‘N Verduideliking van hierdie verskynsel kan die konsep van ewekansige selfversterking genoem word. Handelaars word ongelukkig nie altyd met ‘n sekere wins beloon nie, selfs al het hulle alles reg gedoen. Dieselfde patroon kan waargeneem word as ons sien dat wanneer ‘n handelaar nie alles reg doen nie, hy nie altyd met ‘n verlies gestraf word nie. Daarom is dit onmoontlik om te formuleer wat nie reg is en wat is nie. Maar dit is ‘n groot minus.

Dit sou baie eenvoudiger wees om te leer hoe om korrek te handel, as ‘n spesialis elke keer, sonder om die regte prosedure te volg, ‘n verlies opdoen. En ook, as hy die hele tyd ‘n beloning ontvang, as hy alles reg gedoen het en die enigste regte beweging aanvaar het. Dan kan die handel baie vinniger verloop deur te leer uit hul foute. Nóg in Forex, nóg in ons lewe met u, gebeur dit egter; ‘n fraksie van die saak gryp in alles in.

 
Hierdie feit moet altyd in ag geneem word en die vermoë ontwikkel om vinnig en duidelik te reageer op veranderende wisselkoers. Wat ook al in die ekonomiese ruimte gebeur, met die opening van ‘n ooreenkoms, moet die handelaar weet wanneer om dit te sluit. Slegs dan sal daar geen sameswering (nie bedrog) op die handelsrekening wees nie.

SUKSESVOLLE FOREX-HANDELAAR – WAT IS DIT?

Baie wil groot geld verdien, maar nie almal kan dit doen nie. Met die integrasie van die Forex-mark in die massa van die bevolking, het miljoenêrs in Rusland aansienlik toegeneem. Ongetwyfeld bied Forex die geleentheid om vinnig ryk te word en u kapitaal met tien of selfs honderdduisende kere te verhoog. Dikwels is miljoenêrs in die valutamark nie ryk en sakemanne nie, maar gewone mense wat betyds ‘n besluit kan neem, beoordeel die situasie korrek en is nie te lui om baie te leer nie. Kom ons kyk wat suksesvolle handelaars kan doen:

 1. Suksesvolle handelaars soek en vind geleenthede waar ander moedeloos word.
 2. Elke mislukking vir hulle is bowenal ‘n waardevolle les waarmee hulle onskatbare ervaring opdoen.
 3. Hulle besin oor elke besluit.
 4. ‘n Suksesvolle handelaar is voortdurend op soek na sukses, terwyl ander wag totdat sukses vanself kom.
 5. Hulle laat nie toe dat hul emosies hulle beheer nie.
 6. Hulle is nie bang om vrae te vra nie.
 1. Suksesvolle handelaars kla nie by ander oor hul lewens nie – dit is ‘n ekstra vermorsing van energie. Al hul klagtes is in die hof.
 2. Hulle gee nie die skuld op ander nie. Hulle plaas al hul mislukkings op hulself.
 3. Hulle het nie ‘n fantastiese talent nie, maar hulle vind altyd ‘n manier om hul bestaande potensiaal te maksimeer.
 4. Suksesvolle handelaars is besig, produktief en stiptelik. Op alle plekke waar almal net rondspoel, voorgee om te werk en te huur – werk hulle.
 5. Hulle versamel ‘n kring van eendersdenkende mense om hulself. Niks help niks om die doel as ‘n verenigde span te bereik nie.
 6. Hulle is ambisieus. Hulle vra hulself altyd die vraag – waarom nie ek nie? Dit stel hulle in staat om hul lot te beheer, eerder as om met die vloei te gaan.
 7. Hulle weet hoe hulle hul lewe wil sien en dit so wil maak, terwyl ander net van hul kant af na hul lewens kyk.
 8. Suksesvolle handelaars is op soek na nuwe idees en maniere van implementering.
 9. Hulle sit nie dinge af nie, wat beteken dat hulle nie hul lewens spandeer om te wag vir ‘iets’ nie.
 10. Hulle leer uit hul foute al hul lewens. Enige uitruilervaring is ‘n les.
 11. Hulle is optimisties en sien dus voordeel in alles.
 12. Suksesvolle handelaars doen wat hulle moet doen, maak nie saak hoe hulle op die oomblik voel nie.
 13. Hulle neem risiko’s – finansieel, emosioneel, professioneel, sielkundig.
 14. Hulle gaan nie weg van probleme nie, maar draai hulle om.
 15. Suksesvolle handelaars wens nie en verwag nie ‘n gelukkige kans nie. Hulle bou hul lot.
 16. Hulle probeer gebeure voorkom. Hulle neem aksie voordat iets tyd het om te gebeur.
 17. Hulle weet hoe om emosies te beheer. Hulle voel dieselfde as almal, maar hulle is nie slawe vir hul emosies nie.
 18. Hulle besit die kuns van kommunikasie en verbeter dit voortdurend.
 19. Suksesvolle handelaars het ‘n sekere handelsplan en hou daarby. Hul verhandeling is nie ‘n reeks slordige transaksies nie.
 20. Hul eksklusiwiteit beteken dat hulle heeltemal vertroud is met dinge wat ander nie weet of wil doen nie. Dit is besluite wat niemand anders as hulle kan neem nie.
 21. Terwyl die meeste mense van gemak vertrou, verstaan ​​suksesvolle handelaars dat karakter in probleme verhard word.
 22. Hulle het hul waardes besef, wat hulle ‘n volle lewe gee.
 23. Suksesvolle Forex-handelaars is harmonieus. Dit verwar nie konsepte nie – sukses en geld, geluk en prestasies. Baie probleme spruit uit die feit dat mense nie altyd verstaan ​​nie: geld is net ‘n instrument, ‘n instrument, maar dit gee jou nie geluk nie.
 24. Hulle verstaan ​​die belangrikheid van dissipline en selfbeheersing.
 25. Hulle is selfversekerd.
 26. Hulle is vrygewig en vriendelik. Hulle geniet dit om ander te help.
 27. Hulle is nederig en is gereed om foute te erken en om verskoning te vra. Hulle is vol vertroue in hul vermoëns, maar nie arrogant nie. Hulle weet hoe om by ander te leer. Hulle laat ander graag uitstaan ​​en steek hulself nie uit nie.
 28. Suksesvolle Forex-handelaars weet hoe om hul handelsvoorkeure aan te pas en te verander; hulle is nie slawe van hul gewoontes nie.
 29. Hulle hou hulself in ‘n goeie liggaamlike vorm, maar is nie te versot op hul liggame nie.
 30. Hulle is baie aktief. Hulle werk altyd hard.
 31. Hulle is elasties. Waar ‘n ander sou ontplof, word dit net warm.
 32. Suksesvolle handelaars is oop vir nuwe idees van kollegas.
 33. Hulle stoei nie met onaangename en onrein mense nie.
 34. Hulle spandeer nie tyd en energie aan dinge wat hulle nie nodig het nie.
 35. Suksesvolle Forex-handelaars kan swem teen die huidige en algemene valutatendense, iets ongewoon doen. Hulle het nie die konstante goedkeuring van kollegas nodig nie.
 36. Hulle is oral gemaklik.
 37. Hulle stel vir hulself ‘n baie hoë maat – hoër as vir almal.
 38. Hulle spandeer nie tyd om hul mislukkings te regverdig nie. Hulle stap oor hulle en beweeg aan.
 39. Suksesvolle handelaars het ‘n afleiding.
 40. ​​Hul loopbaan is nie hul persoonlikheid nie, maar hul werk. Dit is nie wat hulle doen nie.
 41. Hulle stel meer belang in effektiewe maniere as maklik.
 42. Hulle eindig altyd met wat hulle begin, en hou nooit op niehalfpad deur. As u voel dat u nie kan klaarmaak met wat u begin het nie, is dit beter om dit glad nie te neem nie.
 43. Dit is multilaterale komplekse individue. Hulle verstaan dat ‘n persoon nie net fisiese en sielkundige behoeftes is nie, maar ook emosioneel en geestelik. En hulle werk hard om alle vlakke van persoonlikheid te ontwikkel.
 44. Suksesvolle Forex-handelaars oefen wat hulle verkondig. Hulle praat nie oor teorie nie; hulle leef in werklikheid.

FOREX INSIDER INLIGTING

Die helde van baie boeke en films wat oor die uitruil praat, het groot sukses behaal danksy duur inligting wat vir die publiek en die publiek gesluit was. Hulle het geweet dat daar in die nabye toekoms ‘n sekere gebeurtenis by die onderneming moet plaasvind, waardeur die voorraad moet styg of daal.

Gewoonlik kan sulke duur inligting insiderinligting genoem word. Gevolglik kan sulke duur inligting slegs beskikbaar wees vir ‘n noue kring van mense. En die waarskynlikheid van onderskeidelik sukses in die handel kan baie laer wees as u nie ‘n lid van hierdie kring is nie. In die Forex-valutamark is sulke inligting baie minder. Dit kan verklaar word deur die feit dat die daaglikse volume van verskillende ambagte meer as 3 biljoen dollar beloop. So ‘n mark is nie maklik om te “rock” nie. Alhoewel sommige daarin geslaag het, is die waarheid meestal nie met opset nie.

 
‘N Voorbeeld is president George W. Bush, wat aan die begin van hierdie eeu deur ‘n ondeurdagte verklaring per ongeluk bygedra het tot die daling in die waarde van die dollar teenoor die euro. En in 2005 het die terroriste wat die bombardemente in die Londense ondergrondse gereël het, bygedra tot ‘n voldoende afname in die waarde van die Britse pond. Die uitruilspelers wat vooraf van hierdie gebeure geweet het, kon baie goed hiermee verdien. Maar dit is onwaarskynlik dat u en ek ooit die waarheid hieroor sal leer.

Die gebruik van binne-inligting vir verryking op die uitruil is in elk geval onderworpe aan die wetgewing. Voltooide transaksies, indien die toepassing van sodanige kennis bewys word, word gekanselleer en spekulante gestraf. Nog iets is dat dit uiters moeilik is om so ‘n sameswering te bewys.